Ik ben Sara. Mama van 2 tienerzonen. Ik heb een groot hart voor kinderen. Daarom studeerde ik ook voor onderwijzeres. Na een extra specialisatiejaar gevolgd te hebben, gaf ik enkele jaren les in het buitengewoon secundair onderwijs. Daar droeg ik de zorg over jongvolwassen met een ernstige tot matig mentale beperking en zat ik in een autiwerking.

 

Toen kreeg ik de kans om een kinderdagverblijf op te starten. Hier ontfermende ik me dagelijks met mijn team over een groep baby's en peuters.

 

Daarna stond ik mijn man bij in zijn firma in de bouwsector. Het gemis om met kinderen te werken bleef echter op de achtergrond sterk aanwezig.

 

Ik ben dan op zoek gegaan naar een manier om ongedwongen aandacht te kunnen geven aan elk individueel kind. Daarnaast zocht ik ook naar een methode om de verbondenheid tussen kinderen onderling toe te laten nemen, en eveneens om de band tussen kinderen en ouders te versterken. 

 

Daarom ben ik me gaan bijscholen in de massageleer en volgde ik diverse  cursussen: ontspanningsmassage, babymassage, kindermassage, heppiemassage® voor personen met specifieke zorgbehoeftes, onderlinge kindermassage, anatomie, fysiologie en pathologie, sportmassage, massagemodule hoofd-nek-schouders, lomi lomi sumadra massage, bijscholingen en lezingen allerlei (autisme, kinderen en gamen, ...).

Ik zal mijn kennis blijven vergroten in alles wat mij een meerwaarde biedt om op een zo goed mogelijke manier te kunnen samenwerken met kinderen, ouders en hun omgeving.

 

Het allerbelangrijkste voor mij is om iedereen een moment van onthaasting en pure ontspanning kado te kunnen schenken. 

 

Ik kijk er naar uit om dat te mogen doen.

Dus tot snel.

 

Sara