Hoi ik ben Sara. Klein van lengte maar met een heel groot hart voor kinderen. Misschien komt het wel door mijn kleine gestalte, misschien ook niet, maar ik voel me op mijn gemak bij kinderen en kinderen bij mij. Kinderen en ik, wij trekken elkaar aan als twee helften van een magneet. Als er kinderen in de buurt zijn beginnen mijn ogen te schitteren en krijg ik een instant smile op mijn gezicht.

 

Na mijn jobs in het buitengewoon secundair onderwijs (tieners met een mentale beperking, auti-werking) en in mijn eigen mini-crèche wilde ik op een andere manier met kinderen aan de slag. 

 

Toen is het idee van "Heppie kids" ontstaan.

 
Op een ongedwongen en ontspannen manier zonder strak schema of uurrooster wil ik kinderen een “heppie” gevoel geven. 

 


Om dit doel te bereiken maak ik gebruik van verschillende werkvormen, maar steeds met de focus om de kids van
0 tot 16 jaar in een relaxte stemming te brengen.

 

In mijn praktijk geef ik individuele massages voornamelijk aan  tieners en pubers. Een doelgroep die vaak vergeten wordt maar oh zo veel nood heeft aan ontprikkeling. Maar ook jongere kinderen verwelkom ik graag op mijn massagetafel.

 

Daarnaast leer ik ouders, onthaalouders en kinderverzorgers aan hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan met (onderlinge) kindermassage.

 

Voor allerlei ontspannende workshops, kinderfeestjes en kinderanimatie kan je ook bij mij terecht.

 

En waarom ik dit allemaal doe? Ik word er gewoon helemaal "heppie" van en wil anderen ook dit zalig gevoel schenken. 

  

Dus tot binnenkort!

 

Heppie groetjes

Sara 

 

 

 

 

 


Om je een idee te geven van "hoe" ik ben kan je me hiernaast live aan het werk zien in een reportage van TV Limburg.