Ook vrouwen kunnen voor een massage bij Heppie kids terecht:

                                            

Ontspanningsmassage achterkant lichaam                      30 min.  -  25€

 

Ontspanningsmassage van het hele lichaam                    60 min.  -  50€

                                                                                                                                              

AromaTouch massage                                                       50 min.  -  50€  

 

 

De AromaTouch behandeling met 8 aromatische oliën van doTERRA geeft het volgende effect:

 stress verminderen

 het immuunsysteem versterken

 verlichting van pijn en ontsteking

 in balans brengen van lichaam en geest

 

De therapie, ontwikkeld door Dr. David K. Hill, D.C, is een ontspanningstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een vaste set essentiële oliën. 
De 100% natuurlijke oliën van doTerra zijn uitgekozen omwille van hun individuele therapeutische eigenschappen alsook voor de krachtige werking wanneer gecombineerd.

 

De AromaTouch Technique®is een simpele, maar toch krachtige manier om elk individu essentiële oliën te laten beleven.

Het is niet zozeer een massage met hard kneedwerk, maar eerder een zacht aanraken van rug, hoofd en voeten.

Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen met 8 verschillende oliën. Het lichaam komt hierdoor tot rust en wordt weer terug in balans gebracht. 

 

Tijdens en na deze behandeling doet de etherische olie haar werk. Het zorgt ervoor dat op natuurlijke, alternatieve wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam kan worden aangesproken. Stress wordt gereduceerd, een diepere slaap wordt ervaren, het immuunsysteem wordt gestimuleerd en pijnklachten kunnen verminderen.

 

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. 

 

Het regelmatig ondergaan van deze 50 minuten durende AromaTouch Technique® -massage is echt een kado voor jezelf.

 

Tijdens de massage lig je op de behandeltafel. De behandeling vindt plaats via je rug- en voet meridianen en de achterkant van je schedel. Je rug wordt ontbloot, de rest wordt afgedekt met een handdoek. Trek best gemakkelijk zittende kleding aan.

 

Omdat ik via je rug tot aan je kruin werk, kom ik met mijn handen in je haar. Houd er dus rekening mee dat er olie in je haar komt. Verder is het van belang dat je na de behandeling voldoende water blijft drinken, zodat afvalstoffen worden afgevoerd.

 

 

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Heppie kids neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.


PROMO 

 

25€ Korting bij aankoop van een beurtenkaart

1 jaar geldig