Hoi ik ben Sara. Klein van gestalte maar met een heel groot hart voor kinderen. Misschien komt het wel door mijn lengte, misschien ook niet maar ik voel me op mijn gemak bij kinderen en kinderen bij mij. Kinderen en ik, wij trekken elkaar aan als twee helften van een magneet. Als er kinderen in de buurt zijn beginnen mijn ogen te schitteren en krijg ik een instant smile op mijn gezicht.

 

Na mijn jobs in het buitengewoon secundair onderwijs (kinderen met een mentale beperking & auti-werking) en in mijn eigen mini-crèche wilde ik op een andere manier met kinderen aan de slag. 

Op een ongedwongen en ontspannen manier zonder strak schema of uurrooster wilde ik kinderen een “happy” gevoel geven. 

Toen is het idee ontstaan van de massagepraktijk.

 

In mijn praktijk geef ik individuele massages aan kinderen, tieners en personen met een mentale beperking. 

Daarnaast leer ik ouders en professionelen aan hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan met (onderlinge) kindermassage.

Voor allerlei ontspannende workshops, kinderfeestjes en kinderanimatie kan je ook bij mij terecht.

 

En waarom ik dit allemaal doe? Ik word er gewoon helemaal "heppie" van en wil iedereen hier mee van laten genieten. 

  

Sara