massageparty @home

Ideaal om te doen op de avond van een slaapfeestje

Slaapfeestje op komst? Maar wat doe je tijdens de uren die voorafgaan aan het slapen?

Je geeft natuurlijk een massageparty.

En dit is een win-win situatie. De kinderen genieten van een deugddoende activiteit én de nacht zal véél rustiger verlopen.


Verloop van een massageparty:

Om beurt krijgen de kinderen individueel een massage op de massagetafel. Dit kan een massage zijn van het lichaam over de kledij heen of met olie op de blote huid. Natuurlijk kan er ook enkel geopteerd worden voor een hand- en/of voetmassage.

Hiervoor voorzie je een aparte kamer waar niet teveel afleiding is en met een aangename kamertemperatuur. Alle andere materialen en benodigdheden worden door Heppie kids zelf meegebracht.


Tijdens het wachten op hun beurt krijgen de kinderen een voetenbadje met knikkers. Door met de voeten over de knikkers te rollen ervaren de voeten reeds een korte ontspannen massage.


 

Massageparty's kunnen geboekt worden vanaf minimum twee uur. De duurtijd van de massage per kind wordt aangepast aan het aantal kinderen en hun massagewensen. Indien de massages sneller gedaan zijn dan 2 uur kunnen mama en papa ook bij aanschuiven voor een hoofd/nekmassage en/of een hand- en voetmassage. De dan nog eventuele resterende tijd wordt opgevuld met het experimenteren met materialen uit de kriebelbox en een voel & raadspel.

 

 

Basisprijs voor 2 uur : 100€

30 Extra minuten 15€

60 Extra minuten 30€


 

Supplement verplaatsingsvergoeding: 

Voor de massages aan huis wordt een supplement aangerekend van 0,40€ per afgelegde km (heen en terug) vanaf Heppie kids.
Parkeerkosten worden eveneens mee in rekening gebracht.


 

Vraag hieronder je massageparty of bijkomende info aan.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.