kinderkampjes

kinderkamp

 

 

Voor een kleinschalig kinderkamp in een huiselijke sfeer met aandacht voor elk individueel kind. Daarvoor moet je bij Heppie kids zijn.

 

Het Heppie kids kamp is een kamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar die houden van creatief bezig zijn met de handen en badproducten.

 

Mogelijke badproducten die gemaakt kunnen worden: bruisballen, kneedzeep, jelly douchegel, lipgloss, disco haargel, geurglaasje, shiny badschuim, zeepjes gieten, zeepketting.

(Er wordt op het moment zelf en in samenspraak met de kinderen een keuze gemaakt. Er worden meerdere producten gemaakt tijdens het kampje.)

 

Daarnaast is er ook nog tijd voor knutselen met foam klei, spelen met zelfgemaakt slijm, gezelschapsspelletjes, een actieve quiz, onderlinge kindermassage (over de kledij heen), chillen in de kampeertent, luisteren naar een verhaal, springen op de trampoline, vrij spel, …

 

Je ziet het. Jouw kid zal zich tijdens deze 2  dagen niet vervelen. Momenten van actie worden afgewisseld met momenten van ontspannen bezig zijn.

 

De kinderen brengen zelf hun lunchpakket en drankje mee. Water is steeds voorhanden. Er wordt ook dagelijks voor een tussendoortje gezorgd.

 

Locatie: Heppie Kids - Lapseheide 5 - 3980 Tessenderlo

Uur: dagelijks van 09.00 tot 16.00 (opvang 15 min. vóór en 15 min. ná het kamp)

 

Kostprijs: € 70 voor 2 dagen

               

(Het 2e kind uit het gezin krijgt 10% korting)

 

Het kamp gaat door bij minimum 6 inschrijvingen. De groep is beperkt tot 10 kinderen.

 

DATUMS: